Tuesday, July 15, 2008

Coke Happiness Factory

Coke Happiness Factory

Normalt er jeg ikke bruke enhver tid ser på reklame fordi jeg ikke se live TV lenger. Vi eier en HD-opptaker og vi kuttet ut alle kommersielle blokker, slik at våre beste viser inneholder ingen stemning spoilers. Når på en stund et sted kommer sammen som gjør at du glemmer det er annonsering.
The Happiness Factory

Det hele startet med en animert spot gjort av Psyop for Kull og byrået Wieden + Kennedy. Siden lansering i 2006, den originale "Happiness Factory" har gått på å bli den høyest rangerte globale spot The Coca-Cola Company noen gang har testet. Annonsen har vunnet flere priser, inkludert en "Silver Lion" i 2007 Cannes annonsering utmerkelser, "Grand Prix Gold Prize" i 2006 Epica Awards, og senest en nominasjon for en primetime kommersielle "Emmy" i USA.

Jeg tror jeg sett dette mange ganger utforske kjærlighet og sjel som gikk inn å gjøre denne historien. Du straks at mange mente gikk inn i hver karakter for å sørge for at de legger til story-line. Du kan klikke Storyboard nedenfor for å se det større og se hvordan ideene er tegnet på papir.

I tilfelle du lurer på hvordan jeg fikk dem, de er fra et stort intervju med Kylie Matulick og Todd Mueller av Psyop publisert på Motionographer. Mesteparten av denne animasjonen ble laget med Maya, After Effects, Flame og Photoshop. Hvis du tar preproduction, det tok ca 4 måneder i total til slutt.
Mockumentary

Nå som du vet om stedet, det er en virkelig kul mockumentary som tar deg med bak kulissene til å bli kjent med tegnene litt bedre. Ifølge Adverblog noen av stemmene er ferdig med faktiske Coca-Cola ansatte. Hver karakter har en unik stemme, og det er utrolig hvor lett du får sucked inn i historien.

Happiness Factory - The Movie

Vent det er ikke ferdig ennå, den beste har ennå ikke kommet. Det er sant at folk over at Wieden + Kennedy, Amsterdam har igjen begrepsfestet en god historie til kick off fase to av "Coke Side Of Life" kampanjen. Filmen bruker "state-of-the-art" animasjon teknikker og et team av over femti 3D-animatører fra Psyop! Historien går slik:

Det var bare en lykkelig dag i Happiness Factory, fantasy-verden som lever dypt inne i en Coca-Cola salgsautomat. Den Chinoinks var busily dispensing Kull, Cappers var capping og Kissy Valper var å spre kjærlighet rundt fabrikken når plutselig katastrofe truffet! The alarm bells rang, rødt lys flashed og utenkelige har skjedd - "Happiness Factory" kjørte ut av Coke!

Dette ble lansert forrige uke på et online Red Carpet premiere hendelse i Second Life. Det ble overvåket av en internasjonal mengden av nesten 100 glamorøse avatarer kledd i rødt teppe mote, blant annet Avril Lavigne og journalister fra mer enn 16 land over hele verden. Se Avril Lavigne på "Happiness Factory - The Movie" premiere.

Avril Lavigne i Second Life
Du kan laste ned en HD versjon av filmen "Happiness Factory" her. Nettstedet er kun tilgjengelig for Taiwan nå, men jeg er sikker på at flere land vil bli lagt til snart. Alt dette er virkelig et kunstverk, og alle involverte parter bør være svært stolte av hva de oppnådd.
Blogged with the Flock Browser

No comments:

eXTReMe Tracker